Mina gamla favoriter säger det bra

Maybe it's intuition
But some things you just don't question
Like in your eyes
I see my future in an instant
And there it goes
I think I've found my best friend
I know that it might sound more than a little crazy
But I believe

I knew I loved you before I met you
I think I dreamed you into life
I knew I loved you before I met you
I have been waiting all my life


Älskade Jul

Strååååååååååååååålande stjäääääääääääää äääääää rnaaaaaaaaa!

Sitter och dricker glögg-the och sjunger för mig själv, mys.

Jag längtar faktiskt hem riktigt mycket nu, efter våran fina lägenhet som jag knappt hann på in mig i...
Och missarna!
Och Oskar!
Och familjen!
Och riktigt knäckebröd!
Och ordentligt vattentryck i duschen!
Drickbart kranvatten(haha jag skrev granvatten först!)
Alla fina människor som håller till i krokarna hemöver!
Pepparkakor!
Hitta ett nytt ställe att träna på i Sandviken!
Promenader i vinterväder!

Utan speciell rangordning såklart :)

Jaaaaaaaaaaaaaaag dröööööööömer om en juuuuuuuuuuuuul hemmmmaaaaaaaaa!

Ärligt talat tror jag att det här kan bli en av dom bästa jularna någonin


Varför gör man på detta viset


Jag drog ut på det in i det sista att göra uppgifterna vi skulle göra över helgen. Så nu har jag gått och ojjat mig och gruvat mig hela helgen istället för att bara ta tag i det och göra det direkt. Det gick fort att göra och känslan när man är klar är ju oslagbar! Så nästa gång Evelina, gör det direkt istället :)

Har pratat med min åsna tidigar, min kloka åsna.

Nästa vecka är sista veckan i skolan, på lördag är det speakingprov och onsdagen efter det är det heldag med prov. Spännande, nervöst, ofattbart m.m

Fasen kom just på att jag gjorde the för en stund sedan som jag glömde dricka upp. Ooops!

Lyllos alla er som har tänt en adventskalender idag säger jag bara, lyllo er...

haha


Det gäller att vara glad för det lilla.

Var ju så glad över att äntligen ha värme i mitt rum, och tro mig, det är jag fortfarande. MEN. Skulle tvätta en massa kläder och helt plötsligt bestämde sig den halvtrasiga tvättmaskinen för att tvärdö. Efter mycket om och men fick jag iallafall upp maskinen så jag kunde ta ut kläderna. Dyblöta kläder. Så nu står jag och handtvättar hela klädhögen i mitt rum haha. Kan inte annat än att skratta åt eländet. När jag kommer hem till Sverige igen ska jag tillbe mina element och våran fina tvättstuga. Jag lovar.

Jaja, åter till tvättningen :)

Första advent


Blir glad i hela kroppen av att tänka på att en av dom bästa tiderna på året nu är här, underbart!
Vore jag hemma skulle adventsljusstaken som Oskar gjorde när han va liten tas fram och första adventsljuset skulle tändas och jag skulle lyssna på julmusik. Skillnaden nu är att ljus är förbjudna i detta hus, men julmusiken kan ingen ta ifrån mig en dag som denna :)

Ska gå iväg och simma en sväng och framför allt BASTA! Sedan ska jag hem och plugga och lyssna på julmusik och dricka mitt the som jag köpte igår som smakar och luktar precis som glögg. Perfa! :)

Förberedd



Elementet har varit igång i iallafall 5 timmar nu, mitt rum är fortfarande iskallt. Så nu har jag satt på mig mössa, byxor, två tröjor och ska krypa ner under mina två täcken och hoppas på att jag ska överleva natten. Jag skulle vilja säga att det är rätt kyligt när täcket nästan känns blött för att det är så kallt, fast det är snustorrt. Brrrrr!

Sweeney Todd var tragisk, vacker och äcklig. Jag måste helt enkelt fundera på om jag verkligen gillade den eller ej. Johnny Depp var ju brilliant som vanligt, men resten, ja vet inte ja.

Ska sova på saken, eller förresten! Inte bokstavligt talat då, fy tusan :)

Godnatt, håll tummarna för att jag vaknar varm och utvilad i morgon!

Kallt


Det är som sagt riktigt kallt i Oxford idag, och när värmen inte fungerar inomhus och engelska byggare tycker det är onödigt att isolera husen ordentligt så blir det frktansvärt kallt inomhus. En stund efter att vi kom hem från julmarknaden så började värmen fungera igen. Tack tack tack för det säger jag! Jag hade allvarligt börja grina om jag hade varit tvungen att sova i den här kylan. Även om rummet fortfarande är iskallt så finns det hopp när man känner att man inte får köldskador av att sätta händerna på elementet. Älskade läskade värme :)

Köpte lite burksoppor för 17 pence styck, typ två kronor styck. Visst det skulle bli billigare att göra egen soppa  men det har jag verkligen inte ork att göra just nu så då fick den här snikvarianten duga bra. Måste ju erkänna att den inte var lika god som lyxvarianten för ca 80 pence, men den gick ner och gjorde mig varm. Det var huvudsaken :)

Kvällen ska  jag nog spendera framför tvn, oerhört ovanlig sysselsättning här i Oxford faktiskt. Ska kika på x-factor med Sayaka och efter det Sweeney Todd. Har ju inte sett den än konstigt nog.

Köpte kaffe-fudge på julmarknaden, den ska jag spara till rätt tillfälle, antagligen tills jag kommer hem :)
Ka-ra-ktärs-prö-van-de!

I morgon ska jag nog gå och simma bara för att kunna basta efteråt, känner att jag måste värma mig själv ordentligt. Känns som att jag är halvkall hela tiden, usch!


Victory


Promenaden gjorde mig faktiskt varmare, fortsatte min kamp mot kylan med en dusch. Ett litet bakslag när ag var tvungen att klä på mig i ett iskallt sovrum. Men nu är jag åter i mathen med en rykande het kopp the bredvid mig. Kylan ska icke få vinna den här matchen :)

Det flög nästan nästan lite snö i luften tidigare, regndroppar med förklädnad skulle man kunna kalla det. Men det var nära nog för mig. Julkänslorna kryper dig på ännu mer :)

Jag undrar jag



Om jag inte ska ta den där värmande promenaden nu, för på mitt rum kan det då inte vara speciellt mycket varmare än utomhus just nu. Ingen värme alls i natt, så jag är genomkall just nu. Har värmt mig med en kopp the nu, så en promenad på det ska nog göra susen!

Later gater!

Klart



Pust!

Nu är det viktigaste gjort, alla anteckningar har gåtts igenom och srivits in i min riktiga anteckningsböcker där bara den viktigaste informationen sparas. Mina biblar helt enkelt :)

Nu ska jag nog faktiskt gå och lägga mig och ladda inför morgondagen. Om det är fint väder, dvs inte regnar så funderar jag faktiskt på att ta mig en morgonpromenad i morgon. Måste passa på att njuta av Oxford den tid jag har kvar här :)

Även om jag längtar hem, så trivs jag ju väldigt bra i den här stan.

Seg som kola


Har jag börjat med något av det jag skulle än?
Nepp.

Fastnade i sängen på något konstigt vis hm...


Fredag


Finfredag i Oxford. Bra dag i skolan trots att världens bästa Helen inte var där. Gick hem direkt efter skolan, slappade lite och jag sov till och med en stund haha. Jag är en sådan oldie. Gick sedan iväg och tränade, spinning, imman var ett faktum som vanligt. Men jag var för snål för att sätta på mig linser bara för att gå och träna haha. Hade tänkt gå ut i kväll men jag tror att jag har ångrat mig, ska hoppa in i duschen om en stund och sedan ska jag nog gå igenom fyra veckors anteckningar från skolan, ångesten över att jag inte gjort detta tidigare är rätt hög kan jag säga host.

Julmarknaden på stan började redan idag, men jag suger på karamellen tills i morgon.
Åh va mysigt det kommer bli! :)

Hoppas dom har fudgen som jag köpte i början när jag va här, då ska jag köpa det och ta med mig hem och spara till ett speciellt tillfälle.

Men?


Alltså.
Fanns det ingen trevligare bild på bocken så man slapp ta en bild bakifrån när en självlysande man klättrar ur baken på den? Inte den mest smickrande bilden för en bock liksom, inte för någon alls egentligen :) haha

Stackars bocken

Förvirrat


Insåg just att jag har "i början av veckan känsla" i kroppen. Tror att jag liksom har varit i dvala dom här dagarna som Oskar har varit här. För jag kan liksom inte för mitt liv förstå att det är fredag i morgon?
Men skönt är det iallafall hih. Helgen ska spenderas med att plugga plugga plugga och JULMARKNAD!

Aldrig riktigt nöjd


Tomt på mitt rum, men som tur va fick jag njuta av kära systers sällis via Skype lite tidigare. Det var lika trevligt som vanligt. En av dom viktigaste sakerna som diskuterades:

Frida, vi läste både jag och Kristin att du påstod att du skulle skicka ut din önskelista, vart är den?
Vi har minsann inte sett någon? hihihi

Förresten så började jag nästan gråta till ensam mamma söker tidigare, herregud vilken sucker för kärlek jag är. Alla var så himla lyckliga så jag kunde inte hjälpa det att jag rycktes med i känslostormen.

Sitter just nu och längtar efter pepparkakor och min fina lägenhet. Och jag ser fram emot så mycket roliga saker när jag kommer hem. En sak som är tidigt på agendan är att börja träna med Pernilla, gud va roligt det ska bli, ser verkligen fram emot det :)


Nej men om man skulle bädda sängen så man kan gå och lägga sig kanske? :)


Kvitt eller dubbelt



Jag nämner inga namn, MEN.
Gissa vems sambo som kollade fel på sin flygbiljett och missade sitt flyg och således får sova på Standsted i natt åka hem i morgon istället för idag?

Det är tur att personen är så otroligt älskad annars skulle nog en viss sambo vara rätt less vid det här laget.



hihi

Halv blev hel blev halv


Idag åkte Oskar hem :(

Det spelar liksom ingen roll att det bara är två veckor tills vi ses, det är jobbigt iallafall. Men vi har verkligen haft toppenfina dagar tillsammans här i Oxford. Bland det roligaste var nog Oskars min när vi åt mat på Jamies Italian, oslagbart haha! Han var liksom inte ens kontaktbar periodvis :)

Men nu rullar Oxfordlivet på igen, mer plugg än dom senaste dagarna och fullt ös på gymmet sista veckorna innan jag kommer hem igen.

Julmarknad på slottet i helgen, om något ska få upp mitt humör så är det väl det hihi.


Någon försökte säga mig någonting


I morse skulle jag gå och simma medans Oskar tog det lugnt hemma i huset. Det började med att jag insåg att jag hade glömt hela kassen med tvål/schampoo/bodylotion/deo osv osv. Bestämde mig för att det inte skulle få stoppa mig, kunde ju duscha igen när jag kom hem från simmandet. När jag kommer fram till gymmet ser jag en stor lapp där det står att poolen tyvärr var stängd underdagen och att dbeklagade det inträffade. Suck!
å då var de bar att traska hem igen, men jag gissar att det var någon anledning med det hela. Knske hade drunknat i poolen om jag hade gått dit idag, vem vet. Det var någon mening men det, de är jag säker på :)

Jag och Oskar har det verkligen toppen, äntligen fick jag visa mitt underbara Oxford :)

När jag stod och väntade på busstationen igår var jag alldeles pirrig, det kändes som om vi inte riktigt kände varandra haha. Men efter tre sekunder så var det som vanligt igen hihi.

Underbara sambo :)

Dan före dan

Ïdag är det dagen före dagen med stort D, dagen när Oskar kommer till Oxford. Alltså det känns so ofattbart så jag ahr inte ord för det liksom. Det är nästan tre månader sedan vi sågs sist, jag kanske inte känner igen honom haha. Bara jag tänker på det så vill jag nästan gråta, fast jag vill inte tänka för mycket på det för då kommer jag inte kunna sova inatt. Precis som på julafton hihi. Äntligen ska jag få visa en av dom viktigaste personerna i mitt liv en av dom bästa sakerna som har hänt mig. Det ska bli så himla roligt! :)

Och katterna fick en utomordentligt bra kattvakt i Storvik, favoritmoster får passa dom en annan gång istället. :)

Idag blir det en lugn dag, promenad med Elin lite senare, käka lite mat, och sedan kanske kika på en film.

Yeah

Idag var det övningsprov hela dagen i skolan. Först reading, gick över förväntan! Så himla skönt att det äntligen går så bra som man känner att det borde göra 32/34. Sedan writing, skrev en rapport har faktiskt ingen aning om hur det blev men det blev säkert bra. Sista delen gjorde vi speaking, äntligen gick det perfekt!

Speaking kanske låter hur enkelt som hellst men upplägget på provet gör det hela komplicerat. Ja menar, jag har inga som hellst problem att kommunicera på engelska. Problemet är stressen och pressen när någon tar td på dig och du känner att du måste visa vad du går för. Men idag gick det toppenbra äntligen!

Och saken blev ju inte sämre av att vi fick examinationspapprena idag och det visar sig att jag och Elin kommer göra speaking tillsammans. Perfa! :)


Regn och rusk


Drog på mig huvan och gick ner på stan tidigare, det var en aktivitet med skolan där vi gick och lyssnade på en av universitetens körer som sjunger på onsdagar den här tiden. Det var verkligen jättevackert och ett fint minne. 

Nu har jag värmt mig med en kopp te och ska läxa mig lite.


Siffror säger inte allt men en hel del



Får man skryta? Ja det får man sa Elin om man är så duktig som jag hiih.

Sedan jag började träna med personliga tränaren för 6-7 veckor sedan så har jag gått ner 8 kg.

Det känns riktigt bra kan jag säga. Sen så tror jag faktiskt att det var lite till på egen hand innan det också, så nu är det bara att fortsätta kämpa. Ska bli spännande att jämföra med vågen hemma när jag kommer hem, det är ju det riktiga beviset. Och det bästa av allt är att jag känner mig så grymt mycket starkare nu, så skönt. Blir mycket trist träningssnack men det kan inte hjälpas, det tar trots allt upp rätt mycket av min tid just nu. Men enbart på ett bra sätt, det ger endast glädje! :)

Wihoooooo!

Myskväll



Hade en riktigt mysig kväll på favvocafet med två grymma tjejjer, varm(haha jag stavade med W) getostsallad och massa tjejsnack.
Mys :)

Efter en kall promenad hem sitter jag nu här och pratar med min fina sambo, snart är det lördag!

Lycklig



Idag när jag gick gick ut från gymmet så upptäckte jag att jag gick och log för mig själv, ett riktigt stort Evve-leende. Och då blev det så himla tydligt hur bra jag mår just nu, och hur viktigt det är att lyssna på sitt hjärta. Jag vet inte när allting kändes så här senast. Allting blir så tydligt och självklart.

Sitter i min säng, trött i benen är bara förnamnet, världens bästa PT körde helt klart slut på mina ben i en timme idag under sista passet vi hade tillsammans. Och som han sa, jag kommer ju inte hitta någon lika bra tränare som han hemma. Och även fast han sa det med glimten i ögat så måste jag nog säga att han blir svårslagen :)
Men förhoppningsvis ska jag hitta någon annan sen hemma hemma :)

Happy goes lucky

Extremfall eller ej


Ja men för facket är ju verkligen helt onödigt, för dagens moderna arbetsgivare bedriver seriös verksamhet i alla lägen, eller hur va det nu? Herregud.

Klick



Okej, NU sova.

Kvällsgnäll


Jag tänker så här, det är lika bra at gnälla på kvällen innan man går och lägger sig.
Så vaknar jag i morgon fri fån det som irriterat mig.

Jag har så attans ont i nedre delen ryggen på högersida, tappar liksom all kraft i den sidan för det hugger till. Det känns som att jag skulle behöva lägga mig ner på golvet, och att någon skulle ställa sig på där det gör ont och liksom vrida ryggen i rätt läge. Känns som att den har hoppat fel på nå vis. Dumt! Om jag får ont i ryggen så är det alltid på samma ställe, ibland kan jag vrida till det själv men idag gick det inte. Skulle behöva yoga lite tror jag, tyvärr fanns det inget passs på gymmet som jag kunde gå på förrens måndag, suck. Jaja, det var dagens gnäll, man kan ju alltid hoppas att det är borta i morgon. Har ju trots allt sista gången med min toppenbra PT i morgon, sad, so sad. Men på onsdag vet jag ju iallafall definitivt om jag får fortsätta träna på gymmet resten av tiden jag är här. Jag har fått olika svar tre gånger så jag litar inte på dom förrens det hela är klart.

Kvällen var iallafall riktigt fin med både Oskar och kristin på Skype, lovely!


Nu, sova!

Förresten, är det konstigt att redan drömma om frukost? Samma frukost som jag äter varje morgon haha.
Vill ni veta vad den består av? Klart ni vill(host) knäcke(av finaste svensk kvalite) med philla, kalkon och avvo!
Mumma!



Bättre än det såg ut smakade prima!


Nu har jag ätit lite mat, kyckling som var så mycket godare än vad den såg ut. Tur va det väl iallafall att det inte var tvärt om hihi. Till efterrätt så sörjde jag in händerna med chokladiga handkrämen, det blir inte bättre än vad man gör det haha. Nu ska jag leta efter något bra program att kika på gällande vår miljö som lite extra läxträning.
Love BBC.

Täppt näsa


Jag tror att jag har halva poolen i näsan för den lev så täppt efter att jag simmade tidigare.

Hur det går med pluggandet?

Ehum. Om jag ska vara oärlig så går det fantastiskt.
Om ja ska vara ärlig så har jag pratat med Kristin och pratat om roliga saker istället :)

Simma Simma


Simmade 2 kilometer idag, skönt!

Trots att det var månda så gick det hyffsat, kanske för att jag lyckades matcha min penna och min tröja. Väldigt vackert och roande :)

Nu ska jag plugga en sväng och sedan slappa, sedan plugga lite mer med Elin i afton!



Söndag


Gick upp i pensionärstid i morse för att gå till gymmet och simma. Det är typ det enda jag har gjort idag, förutom att gå till affären med Elin. Hela långa dagen och det är allt vettigt jag gjort?
Galet.


Lugn


Om man bortser från den lilla detaljen att det stora provet är ungefär tre veckor bort så känner jag ett oerhört lugn i kroppen. Jag brukar alltid gå och oroa mig för ALLT, och då menar jag allt. Oskar brkar titta på mig förvånat när mina tankar har tagit mig ca tio år frammåt i tiden och ev. problem som skulle kunna uppstå då. Och eftersom Oskar är en ta dagen som den kommer människa så har sånna här orostakar varit oerhört svårt att greppa för honom. Men nu förstår jag va skönt det kan kännas, när pusselbitarna faller på plats. Självklart stressar jag upp mig själv ibland, men nu lyssnar jag helt plötsligt på min logiska och avslappnade sida som varit inlåst någostans djupt där inne förut.

Ledord som är ack så simpla men som jag måstepåminna mig själv om för att inte hamna i en ond stress-sprial:


- Det finns en mening med det här
- Så länge jag är nöjd så spelar det ingen roll vad andra tycker
- Det här har jag fått för att öva mig på(Tack mamma och Kay P)


Och min nya favvo som jag tror stenhårt på

- Happy goes lucky

Så i grund och botten, it´s all about your attitude!

Happy goes lucky


Känns fakttiskt som att förkylningen stannade upp. Känner mig dockväldigt trött och seg och näsan fungerar bara ibland. Förresten tror jag att jag var lite för hungrig när jag var och handlade handkäm tidigare, för jag kom hem med en handkräm som luktar choklad. Riktig choklad så man vill äta upp den. Lustigt.

Känns grymt skönt med fredag idag, har flera uppgifter till skolan men det känns helt oki.

Och nu är det ju bara en dryg vecka tills mitt hjärta kommer hit!

Känns dumt att gå på spinning i morgon när jag inte känner mig helt hundra, men tror jag ska ta en sväng i poolen iallafall om det fortsätter i rätt riktning. Ta det lite lugnt...
Jag blir galen om jag inte får göra någonting snart!

Gatumusikanterna i Gävle släng er i väggen

Ni har ett och annat att lära från dom i Oxford, jag presenterar min favorit:





Han spelar väl en fyra instrument samtidigt som han sjunger tillsammans med sin hund.
Den ni! :)


Impossible to express how good it feels


Jag och Maroon 5 hänger i mitt rum ikväll, vi hänger ju som sagt rätt ofta nu för tiden och det ger en skön känsla i magen.

"Take it, take it all, take all that i have"

Nu när min kameraladdare har kommit tillbaka till mig efter ett besök i Barcelona ska jag slänga in lite bilder på datorn. Kanske kanske slänger jag upp några på bloggen också. Men det finns aldrig några garantier när det gäller sådana påståenden ;)

Annars har ju min kära far slängt upp lite bilder från deras besök på sin utsökta blogg, väl värt ett besök:

En myras memoarer


Its a fact


Fan då.

Jag är väldigt sällan förkyld, och därför är det oerhört frustrerande att bli sjuk två gånger på en höst. Speciellt när jag var så nöjd med träning och allt. Dumma dumma förkylning. Har inte brutit ut 100% men tillräckligt för att huvudet skall kännas tungt och nässprayen måste plockas fram. Bestämde mig för att vara klok och inte träna idag, och inte i morgon heller. Köpte dundermedicin idag och håller alla tummar i världen för att det är bättre tills lördag. Fan då, känns så himla bittert...

Men men, försöker komma ihåg visdomsorden på gårdagens tepåse även om det känns motigt.

Keep Up

Så istället för att träna sitter jag och småsurar och snorar i min säng och spelar ordspel på engelska.
haha, rätt tragiskt. Ska väl dra mig ner till köket och göra lite mat kanske.

Dumma dumma förkylning.

Nej Nej Nej!


Det känns som att en förkylning smyger sig på, i morgon är det jag som ska köpa magiska förkylningsmedicinen. För jag har verkligen inte lust att vara förkyld just nu, ska gå och lägga mig i pensionärstid och hoppas på det bästa.

Håll tummarna!

Snöknarr


Här sitter jag i min säng i Oxford och längtar efter snöknarr :)

Var en kylig dag i Oxford idag, både mössa och vantar krävdes på min promenad runt stan. Vågade mig på att köpa hårfärg så jag kunde färga håret. När det är enklare att kolla på utväxten än att fråga hur länge jag varit här var det dax att ta tag i daken tyckte jag hihi. Det blev jättefint iallafall, och hårfärgen kostade ungefär halva priset mot hemma. Och än så länge sitter ju huvudet kvar iallafall :)

Nu är det mindre än 10 dagar tills Oskar är här, alltid är det någon nedräkning. Men vad gör väl det så läng man njuter av nuet?

Nu, avokado och äggsallad!

Extra glad


Idag fick frågade jag IGEN om det fanns någon möjlighet att förlänga gymmedlemskapet medans jag är kvar här, och idag verkade det inte vara några problem. Dyrt skulle det antagligen bli men huvudsaken är ju att det är möjligt känner jag just nu. Den lilla detaljen gjorde verkligen pricken över dagens I. Jag är så motiverad, ingenting känns jobbigt träningsmässigt just nu. Det var så himla länge sedan jag bara kände glädje över träningen. Lycka! Därför vill jag inte pausa en månad tills jag kommer hem...

Vet att det blir massa träningstjat just nu, kant hjälpas!

Ska man kanske gå ner i köket och skära sig en bit av det rökta älgköttet som pappa hade tagit med sig från Sverige? Ja det ska man nog ;)

Tomt


Idag åkte mitt efterlängtade besök hem. Efter en helg av massor med trevligheter som innefattade allt från att promenera 25.000 steg på lördagen till att äta världens smarrigaste mat på Jamie Olivers restaurang. Har hunnit med det viktigaste i Oxford iallafall och det kändes så himla bra att äntligen få visa mitt Oxford för någon. Så någon förstår varför jag gillar det här stället så mycket!

Vinkade av familjen på tågstationen tidigare idag, det kändes ok. Men när jag vandrade mot affärn för att fylla upp skåpen så insåg jag att det var någonting som fattades. Det kändes tomt. Inte så att det var alldeles för lessamt. men ett par pusselbitar fattades allt.

Tack fina familj för den här helgen, det var precis vad jag behövde för att ladda inför den här veckan i skolan. Som jag förövrigt inte alls är så taggad inför som jag kanske borde vara.

Men nu börjar nästa nedräkning, den 20:e kommer Oskar!! :)

Hur bra jag än trivs här så är mina pusselbitar där hemma så himla viktiga. Det är då ett som är säkert...

Rätt tänkt


Smart!



Dan före dan


Gymmet gick grymt bra idag, det är så himla skönt att känna att jag blir starkare hela tiden. Då gör man uppenbarligen någonting rätt :) I morgon ska jag simma, sedan blir det paus på tre dagar under tiden la familia är här! Idag sa en av dom andra personliga tränarna att jag såg spänstig ut och frågade hur länge jag hade tränat där. Coolers, spänstig köttbulle :)

Nu har jag fixat och donat lite grann i mitt rum så det inte sa se ut som ett komplett bombnedslag. Kanske skulle passa på att fota det nu? haha.

Ska göra lite läxa om en stund och sedan sla jag nog slappa resten av kvällen.
Åt nyss middag, tre timmar efter lunchen. Lite väl tätt inpå, paltkoma var ordet...

Alltså det känns verkligen jobbigt att jag kanske inte kan förlänga mitt medlemskap på gymmet. Löjligt, jag vet, men så känns det :(



PT


Tror ni jag kan plocka med mig PT-Tom hem?
Han kan ju bo på soffan?
Oskar?
Snälla?


:)

Längtan



Idag är det jag, Ray Lamontagne och Maroon 5 som huserar på Botley Road 101. Vi sitter vid köksbordet och borde plugga. Men istället hänger vi här tillsammans vid datorn. Lovely though. Ska iväg och möta kära Signe lite senare, har man tur kanske man drar iväg till bästa Jericho för en getostsallad. Kanske Kanske. Idag var det marknad i staden, precis som varje onsdag. Idag var det tomater, körsbärstomater, ägg, sallad, gurka och sötpotatis som fick följa med hem. Eller förresten, en getost också. Den kom från Frankrike, men som kära pappa säger. Jag ska väl inte prata med den heller? Om ni inte har lyssnat på Maroon 5 med nya albumet Hands all over så snälla, gör det.

Och vad är det med akustiska versioner av låtar egentligen? På något sätt så känns dom så himla ärliga, uppriktiga och alldeles underbara. Never gonna leave this bed, fint exempel på det hela.

Appropå sötpotatis, jag har hållning ungefär som en sådan idag. Är så himla trött i ryggen efter all träning så jag orkar liksom inte hålla mig rak haha.

Och för er som är intresserade så är nu Mount Everest ännu större, alltså, ni anar inte vidden av det hela.





Där fick jag minsann


Jag var ju lite trött när jag traskade iväg mot gymmt tidigare, men iväg kom jag iallafall. När jag sitter på spinningcykeln på gymmet så säger människan "as you know this is spinning on advanced level" what?! Panikkänsla.

Som jag kämpade! Imman var ett faktum, men jag kämpade och slet och helt plötsligt så var det klart. Spinninginstruktören var en dam i 60 årsåldern som hade pysslat med spinning i 15 år, hon visste iallafall vad hon gjorde. Men det bästa av allt var ju att komma hem efteråt och känna sig riktigt nöjd med sig själv.

Nu sitter jag och slappar och väntar på ett min tvätt ska bli klar i torktumlaren. Hoppas att Oskar har bokat biljetter idag. Men mitt internet är så segt så Skype vill inte vara med alls. Så jag vet faktiskt inte hur det gick för honom :)

Idag har jag iallafall köpt biljetter till Ghost Trail som vi ska på på lördag, spännande! :)

Oskar kom hiiiit för jag längtar efter diiiiig


Åh ja

Va sugen man är på att traska iväg på spinning när man suttit och degat i sängen hela eftermiddagen. Verkligen. Enda fördelen är väl att det ska bli skönt att sätta på sig jackan eftersom jag är så kall av att ha suttit i min iglo på andra våningen haha :)

Bara för sakens skull och lite till


På fredag ska jag förhoppningsvis ta med mig familjen till en av Jamie Olivers restaurager, Jamies Italian.
Sitter och kikar lite på menyn och vart nästan hungrig igen fast jag just ätit haha. Finns hur myckt gott som hellst!
Man kan inte boka bord så vi får väl gå dig i tid och hoppas att vi får ett bord. Jag älskar verkligen Jamie Olivers matlagning så jag tror och hoppas att jag kommer älska stället :)

Mmmmmmm!

Bara för sakens skull och lite till


På fredag ska jag förhoppningsvis ta med mig familjen till en av Jamie Olivers restaurager, Jamies Italian.
Sitter och kikar lite på menyn och vart nästan hungrig igen fast jag just ätit haha. Finns hur myckt gott som hellst!
Man kan inte boka bord så vi får väl gå dig i tid och hoppas att vi får ett bord. Jag älskar verkligen Jamie Olivers matlagning så jag tror och hoppas att jag kommer älska stället :)

Mmmmmmm!

Mount Everest


Ligger i lä i jämförelse med bölden på min haka. För att beskriva för er hur ont den gör så kan jag meddela att jag var tvungen att öppna jackan igår för att hakan liksom inte fick plats annat. Den må se liten ut på utsidan, men jag vet bättre. Smärta! Jag är bortskämd med att vanligtvis slippa sånna här prolem så jag borde väl inte klaga. Men jag kan liksom inte låta bli att tyckaoerhört synd om mig själv...

Sitter och slöar lite, ska plugga om en stund och sedan blir det spinning efter fem.

Det vart en fin höstdag i Oxford tillslut, det var riktigt grått mitt på dagen faktiskt.

I två nätter nu har jag varit utan värme på mitt rum, det är för kallt när man inte vill vrida på kudden för att den är FÖR kall. I vanliga fall älskar jag svala kuddar, men inte iskalla. Pratade med skolan idag och dom skulle ringa fastighetsskötaren så vi får väl se vad som händer :)


Höstig dag

Just nu är det nedräkning som gäller, på fredag kommer dom, mitt efterlängtade Sverigebesök! :)

Kan väl inte riktigt påstå att jag har varit sådär överdrivet fylld av energi idag. Skolan gick isådär, gymmet gick desto bättre. Kommer sakna det grymt mycket sista tiden jag ä här tills jag kommer hem om jag inte får/har råd att förlänga det. Men det finns ju alltid promenader, men inte riktigt samma sak.

Idag var vi iväg till Jericho på världens bästa cafe/restaurang, supermysigt verkligen. Måste skiva upp det på att göra listan medans mitt besök är här :)

Och förhoppningsvis kommer så kommer Oskar boka sina biljetter hit i morgon, alltså det är obeskrivligt hur mycket jag saknar världens finste sambo just nu...

Nu ska det göras läxa, och jag insåg precis att jag trodde att klockan var en timme mer än va den egentligen va.
Det känns som en vinst :)


RSS 2.0