Liksom



Jag hatar det.
Engelskapratandet flyter på rätt bra, men ett svenskt ord sitter som berget i min hjärna. Jag har märkt att jag liksom slänger in ett "liksom" lite då och då. Det låter verkligen förfärligt!
Det är inte vackert på Svenska men på Engelska?
Och det som är ännu värre är att det ju faktiskt blir två ord på engelska, folk måste ju tro att jag har någon slags tix? You get it?



haha

Kommentarer
Postat av: jaanet

testa att säga like like like några gånger så kan du nog byta ut det :) Det blev min räddning. För även jag kräver mina typ och liksom och ba när jag förklarar saker.. och like ligger ganska fint i munnen rätt snabbt och ger en det dära väntetidsrummet om man ger det en chans :) do you.. like.. get it? hihi.. if you don't you can like try it again and like try to like like like ;)



tack för pratstunden och lycka till med läxan!

2010-09-08 @ 17:54:42
URL: http://janeteklund.blogg.se/
Postat av: Sandran

Haha! Gud va kul att du säger det! Precis så gör jag också, har även slängt in ett och annat "ba" i mina fina Engelska meningar. Hihi. Men för det mesta verkar dom inte märka nåt ifall man har lite fart, jag envisas av nån orsak med att hålla samma samtalshastighet som på svenska!

2010-09-08 @ 19:23:14
Postat av: Evve

Janet: Åh vilket bra lips, i like it ;) Kraaaaam



Sandra: Åh va roligt att du hittat hit till mig! :)

Ja men det är hopplöst, jag tror inte engelsmännen märker det men min danska vän Signe skrattar typ ihjäl sig. Vi pratar engelska med varandra men hon känner ju igen dom svenska orden :) Massa kramar

2010-09-08 @ 21:10:48
URL: http://thereandbackagain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0